Reserves at Alafaya

The Reserves at Alafaya

CommunityThe Reserves at Alafaya
CategoryCommercial
Awards2014 Aurora Award
Recreational Facility Community Clubhouse

model story

This clubhouse is designed with an urban flare and bold interiors to appeal to the foreign investors. Much of the finishes were imported from abroad and custom-made to specification.

The dramatic foyer sets the tone for this contemporary clubhouse, with a shimmery inlaid tile detail and glass top round table. Contemporary floral arrangements are critical to the community’s owner and the four foot tall metal vase provides the perfect accent. The bold color palette of blues and lime greens is dramatic and fun. While the furnishings of sleek sofas and rich wood furnishings provide the sophistication desired by the local tenant. Contemporary custom art is located throughout the facility.

The sales office features a suspended wood ceiling detail with metal chandeliers. Attention to detail can be found all the way to the restroom, with the custom grid and frosted glass stall partitions, sculpted sinks and floating wall lights.

The clubhouse also features a billiard room, conference room, cyber café, media center, state-of-the-art fitness facility and laundered towels pool side.

This community clubhouse truly is a tenant,s dream.